Csapatoknak

MIÉRT A YORDO A LEGJOBB VÁLASZTÁS?

A YORDO a vízisportok világának ikonikus szereplője.

Ennek egyetlen oka, hogy a YORDO-nál nem ismerünk lehetetlent. Több tíz éves tapasztalattal rendelkezünk a sportruházatok tervezésében, fejlesztésében, gyártásában.

100%-ban saját fejlesztésű termékeinket 5XS-től 5XL-es méretig biztosítjuk a csapatoknak, kizárólag a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával. Az egyedi elképzeléseknek megfelelő dizájnnal komplett felszerelést állítunk össze utcai, vízi, és edzőtermi használatra. Kezdve a szabástól, varrástól egészen a megálmodott dizájn grafikázásáig, mi készítjük a termékeket a megrendelőinknek. Az ő elégedettségükre alapozva pedig csak a hibátlan darabokat engedjük ki üzemünkből. Így lesz egy- egy elkészült darab számunkra is egy személyes, örök élmény.

Csak olyan prémium anyagokat használunk, amelyek a sportolók minél könnyedebb mozgását és megfelelő komfortérzetét segítik elő. A precíz tervezésnek köszönhetően az eredmény a tökéletes illeszkedés, kivitelezés és minőség.

Célunk a teljes szabadságérzet biztosítása a legkiválóbb sportteljesítmény elérésének érdekében. Bízunk benne, hogy mindezekkel részben mi is hozzá tudunk járulni a csapatok sportsikereihez. Hálásak vagyunk a csapatoknak, akik már minket választottak., hiszen az ő elégedettségük és pozitív visszajelzéseik sarkallnak minket is folyamatosan az újra, a fejlesztésre, és a fejlődésre.

 

 

 

Kérj ajánlatot! Küldj üzenetet akár most!